Intézkedtek a rendőrök

Bedrogozott férfi zavarta meg a szentmisét Egerben

A városi bazilikában, szentmise alatt kellett intézkedniük a rendőröknek Egerben, miután egy bedrogozott férfi megzavarta az úrnapi szentmisét.

2016.05.30 09:47Havariapress

A hevesi megyeszékhely bazilikájából vasárnap kora este érkezett bejelentés a megyei rendőr-főkapitányság irányítási központjába, mely szerint egy férfi megzavarta az istentiszteletet, hangoskodik és az ott lévők közül egy személyt meg is lökött.

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 43 éves férfit, akit előállítottak az Egri Rendőrkapitányságra. A tarnaleleszi lakossal szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, így őt a garázdaság mellett kábítószer birtoklásának gyanúja miatt is kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.