Jelentős fennakadások a baleset miatt

Áttörte a szalagkorlátot egy kamion az M7-esen

Áttörte a két útpályát elválasztó szalagkorlátot egy kamion az M7-esen Polgárdinál, személyi sérülésről nem tudni, de a baleset miatt mindkét irányban jelentős fennakadásokra kell számítani.

2016.05.30 09:37Havariapress

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán hétfőn kora délelőtt haladt egy kamion Siófok felé, amikor Polgárdi térségében, eddig ismeretlen okból átszakította a két pályatestet elválasztó szalagkorlátot.

Az autópálya 76-os kilométerszelvényénél történt baleset mindkét forgalmi oldalt jelentős mértékben érinti, a főváros felé vezető oldalon jelenleg csak a leállósávban halad a forgalom.

A műszaki mentést a polgárdi önkéntes tűzoltók kezdték meg, akik jelenleg darut várnak a munkálatok továbbfolytatásához.

A rendőrség és a tűzoltóság az arra közlekedők fokozott figyelmét és nagy fokú óvatosságát kéri a munkálatok idejére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.