Halálos vasúti baleset

Meghalt a síneken elakadt autós

Életét vesztette az az autós, aki járművével elakadt egy vasúti átkelőben Hegyeshalomnál, és egy vonat belerohant a gépkocsiba.

2016.05.21 08:02Havariapress

Szombatra virradó éjszaka, pár perccel két óra előtt a Győr-Moson-Sopron megyei Hegyeshalom és Bezenye közötti mellékúton haladt egy személyautó, amikor az út vasúti átkelőjében műszaki hiba miatt elakadt.

Éppen akkor ért oda egy személyvonat, melynek vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, így a szerelvény nekiütközött a gépkocsinak.

A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette; további személyi sérülés nem történt. A szerencsétlenség okát és pontos körülményeit még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.