Rablás

Tűzoltókat lopott meg a tolvaj

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki az év első napjaiban ellopott egy laptopot és némi pálinkát a faddi tűzoltószertárból.

2016.05.16 10:21Havariapress

A Tolna megyei település tűzoltói képviseletében ez év január 10-én tett bejelentést a rendőrségre egy 50 éves helyi lakos, aki elmondta, hogy aznap hajnalban betörő járt a település tűzoltószertárában. Mint kiderült, az akkor még ismeretlen tettes befeszítette a szertár ajtaját, majd onnan eltulajdonított egy laptopot és kisebb mennyiségű pálinkát. A nyomozás szálai rövid időn belül elvezettek egy 23 éves tolnai férfihoz, akit elfogása után gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök, lopás megalapozott gyanúja miatt; a nála tartott házkutatás során előkerült az ellopott laptop is, amit a férfi visszaadott a tűzoltóknak. Az ügy nyomozása a napokban lezárult, s a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az illetékes járási ügyészségnek a szabadlábon védekező elkövetővel szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.