Komoly torlódások a baleset miatt

Nyolc autó ütközött az M5-ösön!

Nyolc autó ütközött az M5-ösön Inárcsnál, a Szeged felé tartóknak komoly torlódásokra kell számítaniuk a helyszínelés idején.

2016.05.14 13:43Havariapress

Az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, Inárcs közelében szombaton kora délután, kevéssel egy óra előtt ütközött össze három gépkocsi, majd az összetört járművekbe további öt autó is belerohant.

Személyi sérülésről ezidáig nem érkezett jelentés, de a roncsok a Szeged felé vezető pályatest külső és belső sávját is elfoglalják.

A helyszínelés idején a 36-os kilométerszelvényben csak a leállósávon lehet közlekedni, a forgalmat ezért rendőrök irányítják, s az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.