Fennakadások a baleset miatt

Két autó ütközött a 61-esen

Két személyautó karambolozott egymással a 61-es főúton, személyi sérülés nem történt, de a környék forgalmában fennakadásokra kell számítani.

2016.05.12 10:51Havariapress

A 61-es főőt Somogy megyei szakaszán csütörtökön délelőtt haladt egy személyautó, amikor Csoma belterületén, eddig ismeretlen okból összeütközött egy másik gépkocsival.

A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszínen áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A mentési munkálatok akadályozzák az érintett útszakasz forgalmát, ezért a rendőrség a környéken autózók figyelmét és fokozott figyelmét kéri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.