Baleset

Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M1-es tatabányai lehajtójánál

Lezárta a rendőrség az M1-es autópálya egyik lehajtóját Tatabányánál, ahol letért az útról és szalagkorlátnak hajtott egy gépkocsi a Győr felé vezető oldalon.

2016.05.11 10:21Havariapress

Az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán szerdán délelőtt haladt egy személyautó Hegyeshalom irányában, amikor az 56-os kilométernél lévő, tatabányai lehajtónál szalagkorlátnak csapódott.

Az eddig ismeretlen körülmények között bekövetkezett balesetben személyi sérülés nem történt, de az összetört jármű és a műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók elfoglalják a lehajtót annak teljes szélességében.

Emiatt a rendőrök az érintett lehajtót lezárta, a Győr felé autózók a 43-as vagy a 61-es kilométernél hagyhatják el a sztrádát. A Budapest felé tartó forgalmat nem akadályozza a mentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.