Megfúrták a falat

A pincén át próbálták kifosztani a belvárosi pénzváltót

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a két férfit, akik egy pincén keresztül, a födémet átfúrva próbáltak kifosztani egy pénzváltót a pesti Belvárosban.

2016.05.09 12:34Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint múlt vasárnap éjszaka, hajnali 1 óra körül törtek be akkor még ismeretlen tettesek az V. kerületi Szent István körút egyik pénzváltójába, úgy, hogy az üzlet alatti pince födém részét előzőleg kifúrták, majd felmásztak a helyiségbe és azt ott lévő páncélszekrényt kézzel próbálták meg kinyitni.

Az időközben megszólaló riasztó miatt azonban zsákmányt már nem tudtak szerezni, ezért inkább sietve elmenekültek a helyszínről.

Az V. kerületi járőrök terézvárosi kollégáik segítségével kezdték meg az ingatlan átvizsgálását, és az épület padlásán megtalálták az ott bujkáló férfiakat.

A rendőrök átnézték azt az autót is, amivel a páros a helyszínre érkezett, abban két darab kék színű kezes-lábast, fúrógépeket, kézi és gépi fűrészeket, sarokcsiszolókat, egy erővágót, kalapácsot, vésőket, valamint 16 darab zárfésűt találtak és foglaltak le.

A két férfit az elfogásuk után előállították az V. kerületi rendőrkapitányságra, ahol mindkettejüket őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.