Illegális bevándorlás

Újra torlódik a forgalom Hegyeshalomnál

Vasárnap este fél 11 után ismét 5 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében.

2016.05.09 00:30MTI

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében felidézte, hogy az osztrák hatóságok szórópróbaszerű ellenőrzése miatt torlódik a forgalom és kérik a gépjűrművezetőket, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez - lehetőség szerint - válasszák az 1-es számú főúton a miklóshalmi, vagy az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

Délután körülbelül 13 kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban, este hét óra körül azonban már folyamatosan haladhatott a forgalom.

A megyei rendőr-főkapitányság továbbra is azt kéri a gépjárművezetőktől, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak az átkelőhelyeken kialakult várakozási időkről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.