Állásidő

Elhárították a hibát a budai villamosvonalakon

Korábban fennakadások voltak áramellátási hiba miatt a 4-es, a 6-os, valamint a 17-es, az 59-es és a 61-es villamos közlekedésében.

2016.04.25 17:21MTI

Elhárították a hibát, így ismét rendesen közlekednek Budán a 17-es, 59-es és a 61-es villamosok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő délután Facebook-oldalán.

Korábban fennakadások voltak áramellátási hiba miatt a 4-es, a 6-os, valamint a 17-es, az 59-es és a 61-es villamos közlekedésében. Emiatt a Széll Kálmán téren is torlódások alakultak ki.

A 4-es és 6-os villamosok vonalán már korábban sikerült elhárítani a hibát.

Az 59-es villamos teljes vonalán, valamint az 56-os és a 61-es villamos helyett a Budagyöngye és a Dózsa György tér, illetve a Móricz Zsigmond körtér között több órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek. A 17-es villamos pedig más útvonalon közlekedett.

A BKK hétfő késő délután azt írta: most már ismét valamennyi villamos a teljes vonalon közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.