Nagy a torlódás a baleset miatt

Karambol bénítja Angyalföldet és a Hungária-körgyűrűt

A környéken minden irányból nagy a torlódás.

2016.04.21 14:09Havariapress

A Róbert Károly körút és Lehel út csomópontjában csütörtökön kora délután akart áthaladni egy személyautó vezetője, amikor eddig ismeretlen körülmények között összeütközött egy másik gépkocsival. Az ütközésben személyi sérülés az elsődleges információk szerint nem történt, de az összetört járművek a kereszteződésben több sávot is elfoglalnak.

A baleset műszaki mentéséhez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, de a munkálatok idején a környéken minden irányból hosszan torlódik a forgalom, a rendőrség ezért javasolja, hogy aki csak teheti, válasszon más útvonalat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.