Rablás

Tizenkét éves fiú rabolt Baktalórántházán

Lakossági segítséggel fogták el a rendőrök azt a tizenkét éves fiút, aki kirabolt egy idős asszonyt Baktalórántházán, az elkövetőt őrizetbe vették.

2016.04.15 06:29Havariapress

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen csütörtökön délután a helyi gyógyszertárból indult hazafelé egy idős asszony, amikor egy fiú követni kezdte, majd egy alkalmasnak ítélt pillanatban mellélépett, és erőszakkal kitépte a kezében tartott táskát. Egy helybeli fiú látta, hogy mi történt, ezért azonnal az elkövető után eredt, és vissza is szerezte a táskát, a benne lévő gyógyszerekkel és készpénzzel; a földre esett 70 éves asszonynak pedig egy szolgálatot teljesítő közterület-felügyelő és egy városőr sietett a segítségére. Utóbbiak, miután felsegítették és autójukba ültették a sértettet, a támadó után eredtek, és még a közelben el is fogták a menekülő gyereket. A helyszínre hívott rendőrök ezt követően előállították a rablással megalapozottan gyanúsítható 12 éves fiút a helyi rendőrőrsre, ahol kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.