Baleset

Senki nem ugrott ki az ablakon a kollégiumtűzben

Nem egy fax, hanem egy nyomtató okozta azt a tüzet, amely miatt majdnem félezer diákot kellett éjszaka kimenekíteni egy debreceni kollégiumból, és a korábbi híradásokkal szemben nem ugrott ki diák az ablakon.

2016.04.05 11:15ma.hu

A tűz a debreceni kollégium igazgatóhelyettesi irodájában keletkezett hétfőn pár perccel éjfél előtt, de szerencsére nem terjedt tovább, így a lángok csak ebben a helyiségben pusztítottak - írja a hirado.hu.

Az épületből 481 diákot menekítettek ki a tűzoltók, közülük 36-ot, egy nevelőt és a portást füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de folyamatosan engedik ki őket - hangzott el a beszámolóban.

A tüzet egyébként percek alatt eloltották, majd átszellőztették az épületet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.