Rendőrség

Halálos balesetet okozó kutyák gazdáját keresik

A 6-8 állatból álló kutyafalka megzavart egy lovaskocsit.

2016.04.04 12:15ma.hu
police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 030600/775/2016. bűnügyi számon nyomozást indított testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. március 16-án 11 óra 15 perc körüli időben Kiskunhalas lakott területén belül, a Petőfi utca és a Harangos tér kereszteződésében ismeretlen személy tulajdonát képező 6-8 állatból álló kutyafalka megzavart egy lovas kocsit, melynek következtében a ló megriadt, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, felhaladt az útpadkára, majd a füves területen állt meg.

A baleset során a jármű 81 éves hajtója a kocsiról a Harangos tér aszfaltjára esett, melynek következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett, majd a kórházi ellátás ellenére életét vesztette.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható kutyákat felismeri, illetve az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/55-111, „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.