Közlekedés

Háromórás várakozás alakult ki a záhonyi határátkelőhelyen

Az ellenőrzés gyorsítása érdekében a záhonyi határrendészeti kirendeltség teljes kapacitással üzemelteti az átkelőt.

2016.04.03 13:46MTI

Háromórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a záhonyi magyar-ukrán közúti határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap kora délutánra - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható információk szerint az ellenőrzés gyorsítása érdekében a záhonyi határrendészeti kirendeltség teljes kapacitással üzemelteti az átkelőt.

A rendőrség azt tanácsolja az Ukrajnába utazóknak, hogy a határátlépésre válasszák a 8-16 óra között üzemelő lónyai, a 7-től 19 óráig nyitva tartó barabási, illetve az éjjel-nappal működő tiszabecsi vagy beregsurányi határátkelőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.