Tűzoltók mentették ki

Csatornába esett egy mozgássérült Kisújszállásnál

Tűzoltók mentették ki szorult helyzetéből azt a mozgássérült férfit, aki beleesett egy vizesárokba Kisújszállás külterületén.

2016.03.31 08:46Havariapress

A tűzoltókat szerdán dél körül riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város határába, ahol a bejelentés szerint csatornába esett egy ember, és önerejéből nem is tud kijutni onnan.

Mint kiderült, egy mozgásában korlátozott férfi Kisújszállás és Ecsegfalva között az úgynevezett Sárga-gát mellett közlekedett egy speciális motorral, de kiszállt belőle, és gyalog szeretett volna tovább menni, amikor beleesett a vízbe.

A kisújszállási önkormányzati tűzoltók létrán jutottak le hozzá, és mentőkötéllel emelték ki a vízből a pórul járt környékbeli lakost.

A vízben való tartózkodás miatt a férfinak a testhőmérséklete is lehűlt, amire sikerült kimenteni, ezért a helyszínre hívott mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.