A kiskutya szerencsésen hazakerült

Még a vonaton lebukott a kutyatolvaj

Még a vonaton, hazaúton lebukott az a férfi, aki ellopott egy kistestű fajtatiszta kutyát egy törökszentmiklósi portáról.

2016.03.25 09:38Havariapress
Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei városból szerdán késő este értesítette a rendőröket egy gazda arról, hogy házának udvaráról ellopták a Bichon Havanese fajtájú kutyáját.

Bejelentését követően a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és perceken belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható budapesti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a törökszentmiklósi vasútállomásról vonattal indult Budapest irányába a kiskutyával együtt.

Mivel rájöttek, hogy a vonat már Pest megyében járhat, értesítették a Pilisi Rendőrőrsöt is, amelynek munkatársai a pilisi vasútállomáson el is fogták a 26 éves elkövetőt.

A férfival szemben a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették.

A kiskutyát az egyenruhások még csütörtökön hajnalban visszaadták a tulajdonosának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.