Kábítószer

Vádat emeltek egy szerb kokaincsempész ellen

7,5 kilogramm kokaint és amfetamint találtak a férfinál.

2016.03.22 08:50MTI

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a szerb férfival szemben, aki 7,5 kilogramm kokaint és amfetamint akart tavaly Hollandiából Magyarországon keresztül hazájába csempészni - közölte a főügyészség szóvivője kedden.

Szanka Ferenc elmondta, a vádirat szerint a férfi 2015. október 5-én jelentkezett kilépésre a röszkei átkelőn. A pénzügyőrök a vádlott német rendszámú gépkocsijának tételes ellenőrzése során az utastér padozata alatt egy rejtekhelyet találtak, amelyből hét, kábítószert tartalmazó csomag került elő.

A 7,5 kilogramm kokaint és amfetamint a vádlott rejtette el a gépkocsijában Hollandiában azért, hogy Szerbiába szállítsa. A lefoglalt kábítószer együttes mennyisége meghaladta a különösen jelentős mennyiség alsó határát - tudatta a csoportvezető ügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.