Rendőrség

Fegyverrel menekülő gyilkost keresnek a Vajdaságban

Több embert meglőtt, közülük legalább egyet meg is gyilkolt egy férfi tegnap a Vajdaságban, a feltételezések szerint fegyverrel menekülő elkövetőt nagy erőkkel keresik a szerbiai hatóságok.

2016.03.21 13:04Havariapress

A magyar határtól mintegy 50 kilométerre fekvő, többségében magyarok lakta Moholon vasárnap este gyilkolt meg egy középkorú férfi egy másik embert, eddig tisztázatlan okokból, majd vélhetőleg ugyanő több emberre lőtt rá Óbecsén is.

Helyi hírforrások szerint a 49 éves férfi meglőtte az élettársát, annak főbérlőjét és további hat embert, köztük egy család több tagját.

Az egyetlen halálos áldozat mellett egy fő életveszélyes sérüléseket szenvedett, a többiek enyhébb fokban sérültek meg. Az eset után az elkövető elmenekült, és azóta is szökésben van.

A rendőrök azt gyanítják, hogy az illető magával vitte a fegyverét, így bárkire veszélyes lehet, ráadásul már korábban is volt büntetve erőszakos cselekmények miatt; emiatt a kikindai rendőr-igazgatóságon nagy erőkkel indítottak nyomozást a felkutatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.