Fulladás

Vaddisznó fojtogatott egy férfit

Féltenyérnyi vaddisznóhús fojtogatott egy férfit szombaton a tiszafüredi városi kikötőben. A mentő kiérkezésére a beteg légútja teljesen elzáródott, eszméletlen volt - mégis megmentették!

2016.03.20 08:18ma.hu

Szombaton 12:06 perckor történt egy bejelentés, hogy egy férfi félrenyelt, fuldoklik a tiszafüredi városi kikötőben. A mentő kiérkezésére a beteg légútja teljesen elzáródott, eszméletlen, cianotikus volt, GCS:1-1-1. Laringoszkópos feltárást követően a légutakból féltenyérnyi vaddisznóhúst távolítottak el, leszívás után a beteg állapota rendeződött, a cianózis megszűnt. Vénabiztositás után kontaktusba vonható lett, rózsás bőrszínnel és folyamatos kommunikációval sürgősségi osztályra szállították - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A beteg élete perceken múlott. Az esetkocsi személyzete: Ambrus Barnabás mentőtiszt, Balogh László mentőápoló, Hajnal Gábor gépkocsivezető. Bravó M16/81!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.