Halálos baleset a fonódó óbudai végállomásánál

Becsapódó autó gázolt halálra egy gyalogost

Egy járókelő életét vesztette, amikor egy másik járművel ütközött, majd egy járdaszigetre sodródott és egy villamosnak csapódva állt meg egy személyautó a fonódó villamoshálózat óbudai végállomásánál.

2016.03.14 09:50Havariapress

A III. kerületi Bécsi út és Vörösvári kereszteződésében hétfőn reggel, fél nyolc körül haladt egy személyautó, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy másik gépkocsival. Az ütközés következtében az egyik autó megpördült, egy közlekedési lámpának ütközött, ezt követően elsodort egy gyalogost, aki a járdaszigeten várakozott, végül egy, a végállomáson álló, üzemen kívül várakozó villamosnak csapódva állt meg. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette; az egyik sofőrt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a Vörösvári utat az Árpád-híd irányába lezárták, a forgalmat a Bécsi útra terelik, emiatt az arra közlekedők fokozott óvatosságát és körültekintését kérik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.