Közlekedés

Szünetelt a beléptetés a röszkei határátkelőkön

Technikai okok miatt szünetelt a beléptetés a röszkei autópálya-határátkelőhelyen és a röszkei közúti határátkelőhelyen.

2016.03.09 17:38MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs közölte, hogy a kiléptetés is lelassult, a hiba elhárítását megkezdték.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazóknak a 24 órában üzemelő tompai határátkelőt, illetve a 19 óráig működő tiszaszigeti és ásotthalmi határátkelőt javasolta a szóvivő.

18:00 - Megindult a határforgalom Röszkén

Elhárították a technikai hibát a szakemberek a két röszkei határátkelőhelyen, így ismét megindult a forgalom - közölte szerda este a police.hu-n a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, a technikai hiba miatt belépő irányban egy-, kilépő irányban félórás várakozás alakult ki a személyforgalomban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.