Baleset Kenderesen

Villanyoszlopot döntött ki az autó

Beton villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Kenderesen, az áram alatti vezetéket tartó oszlop kidőlt a balesetben, de a sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést.

2016.01.28 11:22Havariapress

A tűzoltókat csütörtökön délelőtt riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településre, ahol a Damjanich utcában beton villanyoszlopnak hajtott és felborult egy személyautó.

Az oszlopot az ütközés ereje kidöntötte, a leszakadó légvezeték pedig rázuhant a járműre, így csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb személyi sérülés.

A kisújszállási önkormányzati tűzoltók a helyszínen megállapították, hogy a vezeték feszültség alatt állt, ezért annak áramtalanítása szükséges ahhoz, hogy a felborult járműhöz hozzáférhessenek.

A kocsiban akkor már nem tartózkodott senki, később a sofőr visszatért a helyszínre, ő mint kiderült, nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az áramszolgáltató kiszakaszolta az érintett vezetéket, ezután a tűzoltók kerekeire fordították és áramtalanították a kocsit, majd levontatták az úttestről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.