BKK

Ismét a teljes vonalon jár a 4-6-os villamos Budapesten

Három személyautó és egy mentő karambolozott kedd délelőtt.

2016.01.26 14:20MTI
BKK

A fővárosi József körút és a Baross utca sarkán történt baleset miatt egy ideig a villamosok helyett pótlóbuszok járnak az Oktogon és a dél-budai végállomások között.

A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte: három személyautó és egy mentő karambolozott kedd délelőtt a József körút és a Baross utca csomópontjánál, egy ember megsérült, őt kórházba vitték. A baleset miatt a csomópontban minden irányban csak egy sávon haladhatott a forgalom.

MTI Mihádák Zoltán

A Szent Kristóf Betegszállító Szolgálattól bérbe vett mentőgépkocsi üzemeltetője, Tihanyi Gábor arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az autóban nem volt beteg, és a sofőr sem sérült meg a balesetben.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.