Segítségnyújtás nélkül elhajtott

Halálos cserbenhagyásos gázolás Nyíregyházán

Az Orgona utcában gyalogost gázolt el egy személygépkocsi sofőrje, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

2016.01.25 11:59MTI

Halálra gázolt egy férfit egy személygépkocsi Nyíregyházán, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Fedor Rita elmondta, hogy az Orgona utcában gyalogost gázolt el egy személygépkocsi sofőrje, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az elgázolt 59 éves férfit a mentők kórházba vitték, ahol azonban nem tudtak segíteni rajta az orvosok, belehalt súlyos sérüléseibe.

A sajtóreferens megjegyezte, hogy keresik a reggel 6.30 és 6.50 óra között történt baleset okozóját, a rendőrség kéri, hogy akinek információja van a gázoló sofőrről, az tegyen bejelentést a főkapitányságon vagy a segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.