Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy fiatal lány Tatabányán

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a tizenéves lányt, aki hétfőn iskolába indult tatabányai otthonából, de azóta senki sem látta.

2016.01.21 12:57Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei városban élő, 14 éves Traskó Dóra január 18-án reggel iskolába indult családja otthonából, de oda már nem érkezett meg, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A keresett lány 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, egyenes, hosszú, barna színű haja van. Eltűnésekor fekete színű derékig érő orkán kabátot, világoskék színű szűk farmernadrágot és fekete bokacsizmát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a kislány hollétéről, jelentkezzék a Tatabányai Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.