Támadás

Szórakozóhely előtt késelt

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a tizenévessel szemben, aki miután több társával együtt megtámadott két embert egy pécsi szórakozóhely előtt, a gyanú szerint mindkettejüket kis híján halálra késelte.

2016.01.20 14:27Havariapress

A baranyai megyeszékhelyen tavaly június 27-én hajnalban fajult tettlegességig egy szóváltás egy szórakozóhely előtt egy hat fős társaság és két másik férfi között. A támadók verekedést kezdeményeztek a két férfival, majd a dulakodás közben a társaságból egy fiú késsel támadt rájuk és mindkettejüket megszúrta. A sértettek életveszélyes sérüléseket szenvedtek, és könnyebb fejsérülést szenvedett egy harmadik férfi is, aki a megtámadottak segítségükre sietett. A történtekről értesített nyomozók nem sokkal később azonosították, majd elfogták a késsel támadó 17 éves pécsi lakost és társait is, mindegyiküket gyanúsítottként hallgatták ki, a késelőt pedig őrizetbe vették. A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő fiúval szemben emberölés kísérlete, öt társával szemben pedig garázdaság és könnyű testi sértés miatt folyt eljárás. A nyomozást a hatóság a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.