Pest megye

Vízbe fagyott férfit találtak Bényén

A Kossuth Lajos utca mentén húzódó árokban körülbelül 20 centiméternyi víz volt, ebbe fagyott bele a szerencsétlenül járt férfi

2016.01.19 10:24MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Meghalt egy középkorú férfi, akit egy három méter mély vízelvezető árokban találtak meg kedd reggel Bényén - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila közölte, a Kossuth Lajos utca mentén húzódó árokban körülbelül 20 centiméternyi víz volt, ebbe fagyott bele a szerencsétlenül járt férfi, akiről nem tudni, hogyan került oda. A monori tűzoltók különböző eszközök segítségével emelték ki a holttestet - tette hozzá a szóvivő.

A haláleset körülményeinek tisztázására közigazgatási eljárás indult - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.