Eltűnt

Leugrott a boltba, azóta nem látták az MSZP-s politikust

Egy hete indult el a boltba, azóta sem látták az ismert politikust, Sápi Attilát. Semmit nem vitt magával.

2016.01.12 19:53ma.hu

Az MSZP zuglói képviselője, Sápi Attila január 5-én, este budapesti lakásáról boltba indult, de azóta nyoma veszett. Az eltűnést élettársa jelentette a rendőrségen.

Az Origó kérdésére Tóth Csaba, a szocialisták zuglói elnöke azt mondta, az év elején talákozott Sápival, de semmi rendkívülit nem tapasztalt, ami arra utalhatott volna, hogy a képviselőnek gondjai lehetnek.

Napok óta nem tudni semmit a nyomtalanul eltűnt zuglói MSZP-s képviselőről, Sápi Attiláról, írja a Privát Kopó. A 44 éves férfi január 5-én, este budapesti lakásáról boltba indult, de nyoma veszett, azóta sem találják hozzátartozói, munkatársai.

A 165-170 cm magas, sötét hajú, zöld szemű, közepes testalkatú politikus fekete melegítőben, zöld kabátban és sportcipőben távozott otthonról, személyi iratait, mobiltelefonját nem vitte magával. Ismert betegsége nincs, kedvenc kikapcsolódási helye Dobogókő, Pomáz Kő-hegy.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 számon vagy az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.