Csongrád

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja: három gyermeket vittek kórházba Földeákról

A makói hivatásos és a földeáki önkéntes tűzoltókat este tíz óra előtt riasztották a falu egyik családi házához, ahol három gyermek és két felnőtt él.

2016.01.12 11:04MTI
Forrás: Youtube (a kép csak illusztráció)

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitt kórházba három gyermeket a mentőszolgálat hétfő este Földeákról - tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden.

Molnár Krisztina közölte, a makói hivatásos és a földeáki önkéntes tűzoltókat este tíz óra előtt riasztották a falu egyik családi házához, ahol három gyermek és két felnőtt él.

Az egységek kiérkezésére a mentőszolgálat a házat átszellőztette, a műszerek a szén-monoxid jelenlétét már nem mutatták ki a levegőben. A lakásban egy átfolyó rendszerű vízmelegítő működött, amelyet a tűzoltók lezártak. A szülők nem lettek rosszul, a három gyermek a szegedi klinikán töltötte az éjszakát, az elsődleges információk szerint enyhe szén-monoxid-mérgezést szenvedtek - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.