Tűz Balástyán

Súlyosan megégett a kigyulladt ház lakója

Egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután tűz ütött ki egy lakóházban Balástyán és felrobbant egy gázpalack is.

2016.01.03 17:18Havariapress

A Csongrád megyei településről vasárnap délután érkezett segélyhívás a tűzoltókhoz, mert lángba borult egy 100 négyzetméteres ház a falu határában. A helyszínre vonuló szegedi és a kisteleki tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes terjedelmében égett, sőt egy gázpalack felrobbant.

Egy másik palackot épségben vittek ki a szabadba a tűzoltók, és kimenekítették a kigyulladt házban lakó embert is, aki súlyos égési sérüléseket szenvedett.

A szerencsétlenség okát és körülményeit még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.