Ünnep

Se jogsi, se forgalmi, se biztosítás - öten sérültek az éjféli balesetben

Öt ember sérült meg, amikor árokba hajtott egy személyautó az óév utolsó perceiben Tárkány közelében.

2016.01.01 11:45Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei település külterületén csütörtök éjjel, háromnegyed tizenkettő körül haladt egy személyautó, amikor eddig ismeretlen okból árokba hajtott. A balesetben a 27 éves sofőr, valamint négy utasa is súlyosan sérült meg, a mentők mindegyiküket kórházba szállították. A vétkes ellen súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon. A férfi iratainak ellenőrzésekor azonban az is kiderült, hogy nincs jogosítványa, a kocsinak pedig lejárt a műszaki érvényessége és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása is, így a gyanúsítottnak ezek miatt is felelnie kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.