Tragédia

Vadászokat gázolt halálra a vonat Csorna és Szil között

A helyszínelés befejezését követően a vasúti forgalom helyreállt.

2015.12.26 20:45MTI

Két vadászt gázolt halálra egy személyvonat Csorna és Szil között szombaton - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A főkapitányság korábban azt írta a rendőrségi honlapon, hogy a nyílt vasúti pályán gyalogló férfiakat a Szombathelyre tartó vonat ütötte el.

Rázó László, a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. szóvivője azt közölte, hogy a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A helyszínelés befejezését követően a vasúti forgalom helyreállt - tette hozzá.

Füves Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a két férfi engedéllyel rendelkező vadász volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.