Kriminális

Baltával verte élettársát és bottal törte el a nő lábát

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint baltával és bottal verte össze élettársát Gödöllőn, olyan brutálisan, hogy a nőnek eltört a lába.

2015.12.22 14:12Havariapress
Illusztráció: freedigitalphotos/Rawich

A nyomozás adatai szerint a férfi november 5-én este összeveszett élettársával a Pest megyei város egyik áruháza mögötti területen, majd a földre lökte a nőt és a helyszínen talált fadoronggal addig ütötte az egyik lábát, míg az el nem tört. A családon belüli terror a múlt szombaton folytatódott, amikor a férfi egy balta tompa részével verte fejbe a sértettet, aki könnyű sérüléssel úszta meg az ütést.

Miután a nő törött lába sehogyan sem akart gyógyulni, e hét hétfőn délelőtt a férfi orvoshoz vitte, de ott is megdühödött valamin, és üvöltözve rángatni kezdte a tolókocsiban ülő nőt. Ekkor a sértett védelmére kelt egy, a társaságukban lévő nő, akit a gyanúsított ugyancsak megfenyegetett, majd egy alkalommal megütött. A gödöllői rendőrök ezt követően kaptak bejelentést a történtekről, ezért még az egészségügyi intézmény előtt elfogták és előállították a dühöngő férfit.

A 30 éves helyi lakost kapcsolati erőszak bűntette, súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság miatt is kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.