Két nap alatt elfogták

Előzetesben az örömlány gyilkosa

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy prostituáltat Pest megyében, majd a nő holttestét az M0-ás egyik csomópontja közelében kidobta az autójából, de a rendőrök két napon belül kézre kerítették.

2015.12.15 17:23Havariapress

A rendőrségre egy járókelő jelentette be múlt pénteken reggel, hogy az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a gyáli lehajtó közelében egy női holttestet talált a szalagkorlát melletti füves területen.

A helyszínre azonnal kivonultak a rendőrök és megkezdték a helyszíni szemlét, melynek eredményeként rövid időn belül egyértelművé vált, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

A Pest megyei nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, így még a hétvégén azonosították, majd szombaton éjszaka - a bűntény felfedezését követő 48 órán belül - el is fogták a feltételezett elkövetőt.

A 38 éves, csévharaszti lakhelyű férfi, akit Albertirsán fogtak el a rendőrök, kihallgatásán beismerte tettét. A gyanúsítottat a Pest megyei nyomozók ezzel együtt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a bíróság kedden el is rendelt, emberölés megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.