Gyilkosság

Emberölés miatt őrizetbe vettek egy férfit az M0-áson talált holttest ügyében

Állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még pénteken az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a Gyáli lehajtó közelében.

2015.12.14 00:30MTI

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya S. László 38 éves csévharaszti lakos ellen, akit az M0-áson talált holttest ügyében indult nyomozás során vettek őrizetbe a rendőrök - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A közlemény szerint állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még pénteken az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a Gyáli lehajtó közelében.

A rendőrorvos véleménye szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, amit az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott.

A Pest megyei nyomozók azonosították, majd szombaton az éjszakai órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót.

A nyomozók a férfit előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.