Fegyvert is szerzett volna a férfi

Szerelme volt élettársát akarta megölni

Elfogtak és őrizetbe vettek a budapesti rendőrök egy Pest megyei férfit, aki a gyanú szerint szerelme volt élettársát akarta megölni, s ehhez fegyvert is megpróbált beszerezni, de nem járt sikerrel.

2015.12.12 11:30Havariapress

A nyomozás adatai szerint egy 43 éves monorierdei férfi az elmúlt napok egyikén azzal fenyegette meg jelenlegi párja volt élettársát, hogy megöli, ha nem tűnik el a nő közeléből.

A fenyegetést annyira komolyan gondolta, hogy egy ismerősét meg is kérte: szerezzen ehhez fegyvert a számára; a barát azonban elutasította a kérést.

Miután a sértett is értesült arról, hogy nem üres fenyegetésben volt része, bejelentést a rendőrségen, ezt követően a BRFK Bevetési Osztályának munkatársai e hét csütörtökön elfogták a gyanúsítottat, majd előállítását követően emberölés előkészülete miatt indítottak eljárást vele szemben.

A férfit ezzel együtt nem vették őrizetbe, így jelenleg szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.