Emberölés

Előzetesben a ceglédi kettős gyilkosság gyanúsítottja

A kényszerintézkedést a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, megfélemlítése, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el.

2015.12.11 17:38MTI

Előzetes letartóztatásba helyezte péntek délután a Budakörnyéki Járásbíróság a ceglédi kettős gyilkosság elkövetésével alaposan gyanúsítható 21 éves Cs. Pétert - tudta meg ügyészségi forrásból az MTI.

A kényszerintézkedést a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, megfélemlítése, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) korábbi tájékoztatása szerint a 61 éves nő és a 39 éves férfi holttestére a mentőszolgálat munkatársai csütörtök reggel találtak rá egy ceglédi házban. A nyomozók a bejelentés után fél órával az egyik szomszédos ingatlanban elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható Cs. Péter ceglédi lakost, a fiatalember elszámoltatása még aznap megkezdődött.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő elmondta: Cs. Péter elismerte tettét, kihallgatásakor egyebek mellett arról beszélt, hogy szóváltást követően végzett áldozataival. A rendőrség a gyilkosság körülményeiről, illetve a vallomás tartalmáról egyelőre nem kíván további részleteket közölni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.