Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

10 hónapig bujkált egy hotelban - Siófokon fogták el a kecskeméti "keresztapát"

11 elfogatóparancs volt érvényben adócsalás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt azzal a kecskeméti férfival szemben, aki közel 10 hónapig bujkált a hatóságok elől.

2015.12.08 10:43ma.hu
Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2015. december 7-én 12 óra 36 perckor Siófokon elfogták B. Istvánt, aki közel 10 hónapig egy hotelban bujkált a hatóságok elől.

A 46 éves férfival szemben 11 - köztük 3 európai és 1 nemzetközi - elfogatóparancs volt érvényben. A Gyulai Törvényszéken kívül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Ceglédi és a Pécsi Járásbíróság, a Ceglédi, illetve a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága adócsalás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelte el a kecskeméti lakos körözését. B. Istvánt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították az egyenruhások.

Mint arról korábban beszámoltunk, a bűnszervezet másik két tagját, P. Sándort 2015. október 3-án, Sz. Dezsőt 2015. október 30-án a fővárosban fogták el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.