Tragikus baleset Dombóvárnál

Halálos cserbenhagyás szemtanúit keresik

A Hőgyészt Dombóvárral összekötő mellékúton múlt pénteken kora reggel, fél hat körül haladt egy személyautó, amikor a Mászlony-pusztai buszmegállónál elütött egy gyalogost.

2015.12.07 13:52Havariapress

A járókelő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentőben való ellátás közben életét vesztette, a járművezető azonban segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet vagy bármilyen információval rendelkezik a történtekkel kapcsolatban, az jelentkezzék a Dombóvári Rendőrkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.