BKK

A hétvégéken két órával tovább közlekedik a Mikulástroli

A nagy érdeklődésre tekintettel két órával tovább közlekedik a Mikulástroli hétvégenként, így már ma is, a 72-es trolibusz vonalán közlekedő ünnepi jármű 18 óra helyett 20 óráig szállítja az utasokat. Hétköznapokon az eredetileg meghirdetettek szerint, 17 és 20 óra között lehet a Mikulástrolival utazni.

2015.12.06 17:56ma.hu

Idén először közlekedik Mikulástroli néven az egyik legújabb, környezetkímélő és akadálymentes Solaris–?koda trolibusz a karácsonyt megelőző ünnepi időszakban Budapesten - írja a Budapesti Közlekedési Központ közleményében.

A BKK a Mikulásgyárral együttműködve ajándékgyűjtési akcióba kezdett a hátrányos helyzetű családok megsegítésére. A kampány keretében – azon kívül, hogy a gyerekek együtt trolizhatnak a Mikulással és krampusz segítőjével – a Mikulástrolin is leadhatók azok az ajándékok, adományok, játékok amelyeket a BKK eljuttat a Mikulásgyár manóinak, akik elviszik azokat a hátrányos helyzetű családoknak.

A Mikulástroli 2015. december 19-éig, a város 11 különböző trolibusz vonalán, hétköznap 17 és 20 óra között, hétvégén 10 és 20 óra között, menetrend szerint közlekedik. December 20-ától – december 24-e és 31-e kivételével - január 6-áig ugyanez a jármű Fénytroli néven közlekedik tovább naponta 17 és 21 óra között. A Mikulástroli normál díjszabás szerint vehető igénybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.