Fantomképpel keresik a gázoló biciklistát

Áthajtott a hároméves kislányon

Fantomképpel keresi a rendőrség azt a biciklistát, aki - életveszélyes sérüléseket okozva - egy kisgyermeket gázolt el Tiszalökön, majd tovább tekert a helyszínről.

2008.10.21 21:20HavariaPress

A baleset október 3-án történt a szabolcsi kisváros Kossuth utcájában, a járdán, mely egyben bicikliút is. Az elgázolt 3 éves kislányt a helyszínen újraélesztették, majd helikopterrel, életveszélyes állapotban szállították a mentők a miskolci kórházba. A szakállas kerékpáros megállás nélkül hajtott el a baleset helyszínéről. A rendőrség fantomképet készített a cserbenhagyóról, a képet a rendőrség honlapján lehet megtekinteni. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik felismerik a fiatal férfit, vagy további részletekkel szolgálhatnak a bűncselekménnyé fajult balesettel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.