Több órán át tartott az útzár

Egy halott, két sérült a 85-ösön történt balesetben

Egy ember életét vesztette, további ketten megsérültek, amikor frontálisan ütközött két autó a 85-ös főúton; az érintett útszakaszon több órán át teljes útzár volt, de nemrégiben újraindulhatott a forgalom.

2015.11.30 13:07Havariapress
police.hu

A Győr-Moson-Sopron megyei útszakaszon hétfőn délelőtt, pár perccel tíz óra előtt haladt egy személyautó a 63-as kilométerszelvényben, amikor a fertőhomoki leágazás közelében, eddig ismeretlen okból frontálisan összeütközött egy másik gépkocsival.

A balesetben az egyik autó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette; rajta kívül két másik utas is megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

A rendőrség a mentés és a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendelt el a helyszínen, de a forgalom kevéssel egy óra előtt újraindult ezen a szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.