Tragédia Kecskemét határában

Anya és gyermeke halt meg a szén-monoxid miatt

Egy anya és gyermeke halt meg szén-monoxid-mérgezés miatt Kecskemét határában, a kettős haláleset miatt nyomozás indult.

2015.11.21 12:16Havariapress
MTI/Donka Ferenc

A kiskunsági megyeszékhely rendőrségére szombaton délelőtt jelentették be, hogy egy, a városhoz közeli családi házban holtan találta az egyik hozzátartozója az ott lakó 31 éves nőt és 4 éves gyermekét.

A helyszíni vizsgálatok elsődleges adatai alapján a sértettek halálát szén-monoxid-mérgezés okozta. Mivel felmerült annak gyanúja, hogy a szerencsétlenségben a lakás fűtésrendszerének valamilyen szabálytalansága is közrejátszott, a megyei főkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.