Fegyverbe!

Sniccerrel akarta az ellenőr torkát elvágni a bliccelő

A szegedi kettes villamoson utazó férfi későn lukasztott.

2015.11.16 09:04MTI

Tapétavágóval fenyegette a jegyellenőröket egy férfi Szegeden. A 43 éves F. Zsolt ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint F. Zsolt és női ismerőse 2015. november 15-én 9 óra 30 perc körüli időben Szegeden, a 2-es jelzésű villamoson utazott érvényes jegy nélkül. Csak akkor érvényesítették a náluk levő menetjegyeket, amikor az ellenőrök megjelentek a járművön.

Az ellenőrök emiatt bírságot akartak kiszabni, de a gyanúsított és társa a következő megállónál leszálltak. Szóváltás alakult ki, majd a gyanúsított a kabátzsebéből egy tapétavágót vett elő. Azt maga elé tartva fenyegette a közfeladatot ellátó személyeket, ha követik, "elvágja a torkukat".

A bűncselekményt észlelte a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola egyik szolgálaton kívüli alezredese, akinek közreműködésével a szolgálatban lévő rendőrök a férfit előállították.

F. Zsolt a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene felfegyverkeze elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.