Tragédia

Belehalt sérüléseibe az Orosházán megégett csecsemő

A kórházba szállítása után meghalt az a nyolc hónapos kisfiú, aki szerdán megégett egy orosházi lakástűzben.

2015.11.12 18:10MTI

A Bethesda Gyermekkórház főigazgatója a TV2 Tények című hírműsorának információját erősítette meg az MTI-nek csütörtökön.

Velkey György elmondta: a csecsemőnek az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak.

A nyolc hónapos gyermek szerdán égett meg Orosházán, egy belvárosi lakóház egyik szobájában, ahol tűz keletkezett. Az Oroscafé portál információi szerint egy hősugárzó miatt lángra kapott az az ágy, amelyben a gyermek feküdt.

A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, a mentők a helyszínen életmentő beavatkozásokat végeztek el a kisfiún, a csecsemőt szerda délután mentőhelikopterrel vitték Budapestre.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati hatósági eljárást indított és a megyei rendőr-főkapitányság is vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.