Összecsapódás

Frontálisan ütközött két villamos Szegeden

Frontálisan összeütközött két villamos Szeged központjában, egy kereszteződésnél, a balesetben hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

2015.11.10 17:04MTI
delmagyar.hu / Segesvári Csaba

A csongrádi megyeszékhelyen késő délelőtt Tarján városrész felé tartott egy 3F jelzésű villamos, amikor az Anna kútnál beleütközött egy szemből érkező, Kecskés felé tartó 4-es szerelvénybe. A balesetben hárman könnyebben megsérültek, őket a helyszínen látták el a mentők, a két Tátra viszont az egész kereszteződést elfoglalta, így a helyszínen órákra megbénult a forgalom. A különös esetet az okozta, hogy a Tarján felé tartó villamos a kereszteződésben balra kezdett kanyarodni, feltehetőleg a váltó helytelen állása miatt, a történtek okait azonban még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.