Illegális bevándorlás

Előzetesbe került a rendőrre támadó migráns

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a migránst, aki az idegenrendészeti elkülönítőben megtámadott egy rendőrt Győrben.

2015.11.06 15:02Havariapress

A tatabányai rendőrök még október közepén vontak idegenrendészeti eljárás alá egy huszonéves férfit, aki sem személyazonosságát, sem jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ráadásul előbb olasz, majd kenyai állampolgárnak vallotta magát.

A 23 éves férfit ezért kiutasítást előkészítő őrizetbe vették és ennek idejére Győrben helyezték el, őrzött szálláson.

Múlt hétvégén a létesítményben megtámadott és többször megütött egy ghánai állampolgárt, amiért az elkülönítését is elrendelték, e héten kedden hajnalban azonban ott is dühöngeni kezdett: előbb az ételét és az evőeszközeit a folyosóra dobálta, majd amikor az egyik őre emiatt rászólt, ököllel arcon ütötte az intézkedésben részt vevő főtörzsőrmestert.

Tette miatt ezúttal már hivatalos személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás vele szemben, s ennek során a bíróság a mai napon egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását is, a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.