Közúti baleset

Három autó ütközött Budapesten, lezárták az Andrássy utat

A baleseti helyszínelés befejeződése után megnyitották Budapesten az Andrássy utat az Izabella utcánál. A 105-ös autóbusz újra az eredeti útvonalán jár.

2015.10.26 15:37MTI

Három személyautó ütközött hétfő délután Budapesten, az Andrássy út és az Izabella utca kereszteződésénél, emiatt az Andrássy út mind a négy sávját lezárták az Izabella utca és a Vörösmarty utca között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője az MTI-vel.

Fügedi-Bognár Kinga elmondta: a balesetben hárman sérültek meg.

A karambol miatt a forgalom a szervizúton, valamint a környező utcákban halad, torlódásra kell számítani.

A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán arra hívták fel a figyelmet, hogy a 105-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Vörösmarty utcai metrómegállót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.