Szerencsétlenség

Drámai baleset történt Szegeden

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 36 éves férfit, aki ittasan, kábítószer hatása alatt okozott halálos balesetet szombaton éjszaka Szegeden: autójával egy kerítésnek rohant, utasai közül egy 17 éves fiatal életét vesztette

2015.10.25 08:36Havariapress

Szombaton éjjel negyed 11-kor, a szegedi Dorozsmai úton haladt utasokkal teli autójával a 36 éves K. Márk, amikor - a vasútí átjárónál - elveszítette uralmát a jármű felett, az útpadkának ütközött, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol átszakította egy családi ház kerítését és oldalára borulva állt meg. A balesetben egy 17 éves szegedi lakos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők egy 36, egy 16, egy 18 és egy 21 éves szegedi férfit vittek kórházba, közülük kettőt súlyos állapotban.

A nyomozás során hajnalban kiderült, hogy az autóban összesen hatan utaztak. Az elhunyt fiatal ölében ült egy 14 éves szegedi fiú, aki a balesetet követően a helyszínről elmenekült. Kiderült az is, hogy a sofőr járművét alkoholtól befolyásolt és kábítószertől bódult állapotban vezette. A Szegedi Rendőrkapitányság a sofőrt halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki. K. Márkot a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.